Εθελοντισμός

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καστοριάς

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καστοριάς σας προσκαλεί να συνεισφέρετε με το πολύτιμο αίμα σας στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα λάβει δράση στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Ν. Καστοριάς και ημέρα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 8:30 (πρωί) – 1:30 (μεσημέρι).

Μοιραστείτε το...

Εθελοντισμός

Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία 4 χρόνια, ο Σύλλογος μας πιστός στο ραντεβού του με την πανελλαδική ομάδα εθελοντών του Let’s do it Greece, συμμετέχει και φέτος στο πανελλήνιο κάλεσμα για εθελοντικές δράσεις οι οποίες έχουν στόχο να ομορφύνουν τον χώρο γύρο μας!

Μοιραστείτε το...

Συμμετοχή του Συλλόγου μας στη νέα προσπάθεια του Let’s Do It Greece!

Μετά τη δύσκολη περίοδο των τελευταίων μηνών, βγαίνουμε ξανά έξω με προσοχή και απολαμβάνουμε πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό τα θεωρούσαμε ίσως δεδομένα. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μεγάλες εθελοντικές δράσεις, όμως το περιβάλλον μας έχει ακόμα ανάγκη – ίσως περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μία ιδέα: Πώς θα σας φαινόταν αν αντί για χιλιάδες εθελοντές σε ένα σημείο, είχαμε χιλιάδες σημεία από κάθε ξεχωριστό εθελοντή που είναι πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του;

Μοιραστείτε το...